maanantai 24. tammikuuta 2011

Okey Dokey

Athletic Club - Hercules ottelun alkuun siis parikymmentä minuuttia. Athletic marssittaa kentälle seuraavan kokoonpanon

Diaz de Cerio

orkesterin soittaessa seuraavaa hymniä: Eeuuup!

Kokoonpano näyttäisi siltä, että maaleja todellaan ollaan tekemässä nyt. Valistunut veikkaushan oli 3 - 1. Tuomarina ottelussa häärii Undiano Mallenco, jonka saldo ei voisi olla huonompi: 24 Athleticin peliä tuomittuna: 4 voittoa, 8 tasapeliä ja 12 tappiota. Skandaalimainen pillipiipari, jonka linjamiehet toivottavasti pitävät kurissa.

Neljän minuutin pelin jälkeen Javi Martinez kulmasta 1 - 0.

Puoliaikatulos: Athletic Club 1 - Hercules 0.

Enempiinkin maaleihin olisi ollut paikkoja. Tosin oli livahtaa Herculeksellikin maalipaikka. Vaihtoja tuskin tulee tauolla. San Josella varoitus. Herculeksen pallottelijoilla kolme keltaista kerättynä.

Gurpegi vaihdettiin tauolla Orbaiziin.

Reilut 58 minuuttia pelattu ja Llorenten puskusta 2 - 0. Ja 63:n minuutin jälkeen Muniain tyylikkäästi 3 - 0.

Lopputulos: Athletic Club 3 - Hercules 0.

Llorente vaihdettiin Diaz de Cerioon ja Muniain Gabilondoon, eikä maalien jälkeen oikeastaan muuta tapahtunutkaan.