sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Väliaikatieto

Athletic Club johtaa Llorenten maalilla Villarrealia 1 - 0. Peliä on pelattu kolmisenkymmentä minuuttia. Streamit pätkivät aina, kun tapahtuu ja toimivat hyvin silloin, kun kentällä vain maleksitaan.

Puoliajalla tilanne edelleen 1 - 0. Varoituksia on tullut neljä: Yeste, Susaeta ja Aitor Ramos ja Amorebieta. Nyt kannattaa kuitenkin ihan nykyaikaisen urheiluhengen vuoksi potkia pallon ohikin, koska olisi aika tylyä, jos Athletic olisi ratkaisemassa neljättä sijaa häviämällä Villarrealille. Atleticon ja Villarrealin tasa-arvoinen ja suvaitsevainen kohtelu edellyttää voittoa.

No joo. Lopussa saatiin kulma. Ilmeisesti Athletic on keskittynyt voittamaan vain televisiopelit ja jättää Tunisian telkkarista napatut hämärät streamit omaan arvoonsa. Toinen puoliaika alkoi kovalla, Villarrealin painostuksella, josta oli pakko tulla maali. Sen jälkeen peli selkeästi tasoittui, mutta sitten Villarreal teki voittomaalinsa kaamean sähläyksen jälkeen.

Tulos 1 - 2. Ei mitään paniikkia.