keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Jalkapallouni

Olen kerran aikaisemmin elämässäni, jo ihan lapsena, nähnyt unen jalkapallosta. Kyseessä oli Suomen Cupin loppuottelu, joka minua ei silloin kiinnostanut ollenkaan, koska siinä pelasivat HJK ja joku toinen. Peli tuli suorana televisiosta, mutta luulin katsovani nauhoitettua lähetystä, koska tiesin miten peli päättyy ja miten maalit syntyvät. Järkytys oli aika suuri, kun tajusin, että televisiolähetys olikin suora ( tai niin sanotusti live ).

Viime yönä taas näin unen jossa Bilbao johti peliä ensimmäisen jakson jälkeen 2 - 1. Valitettavasti heräsin sitten puoliajalla ja toinen jakso jäi näkemättä. Bilbaon toinen maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta, jossa vastustajan maalivahti epäonnisesti sohlasi löysän, maasta pompanneen puskun suoraan Bilbaon hyökkääjän jalkaan ja tämä sitten potkaisi sen tyylikkäästi maaliin.

Jos tämä toteutuu vaadin, että minua kutsutaan guruksi. FF kakkoselle noin muuten: :keskisormi: :ruttunaama: :keskisormi: